perjantai 15. toukokuuta 2015

Takaisin koulunpenkille

Keskiviikko oli sittenkin jatkumoa lepopäiville ja oman projektin kanssa työskentelylle, mutta mökkihöperyys alkoi iskeä jo sen verran, että torstaina pakotin itseni taas kouluun. 
Torstaina pääsin osallistumaan aamulla maalauksen tunnille, pääsimme jatkamaan tempera-maalauksiamme. Teimme koko aamun hommia, mutta ei vieläkään valmista. Onneksi opettaja sanoi, että voimme jatkaa sitä vielä ensikerrallakin, vaikka muut oppilaat tekivät jo tällä tunnilla uutta työtä.

 Keskeneräinen temperamaalaukseni josta en oikein osaa olla mitään mieltä.
Iltapäivällä meillä oli Dorotaa, Hilda-maija odotti pääsyä pimiöön ja minä työskentelin taas minkä pystyin oman projektini kanssa photoshopilla. Odotin myös hieman kommentteja Dorotalta, koska olin itsekseni jumissa muutaman typografiavaihtoehdon kanssa. Kyseessä oli perinteinen tunti: opettaja lentelee milloin missäkin ohjaamassa muita oppilaita ja jossain vaiheessa eksyy vielä meidän luoksemme. Noh, lopulta sain kärsivällisen odottelun jälkeen kommentteja ja ohjausta Dorotalta. Kehuja rapisi myös taas korillinen niskaan, Dorota tuntui todella pitävän näistä. Tästä rohkaistuneena menin kotiin jatkamaan töitä, koska en voinut jatkaa niitä koulussa.

Perjantaina meillä oli piirrustusta grafiikan opettajamme Jakubin kanssa, mutta koska muut oppilaat jatkoivat lähinnä keskeneräisiä töitään mitkä olemme jo saaneet valmiiksi, Jakub kysyi vain hämillään mitä tahtoisin tehdä. Päätin jatkaa kotona edennyttä projektiani jälleen kerran. Sain 6/8 kuvasta valmiiksi asti, sain myös rakentavaa kommenttia Jakubolta ja parantamisehdotuksia yhteen ongelmatapaus-teokseeni. Sitä pitää siis vielä muokata ja sitten kaksi puuttuvaa pitää vielä värittää valmiiksi. Toivonmukaan nyt ensiviikon aikana saan valmista, aika on käymässä vähiin.

Lisää hyödyttömiä sneak peekkejä, koska en ole valmis näyttämään valmiita kuvia.
Fiiliksiä piirustusluokasta.

1 kommentti:

  1. Tosiaan teillä on jäljellä siellä vähän yli viikko. Aika menee nopeasti. Toivottavasti jalka on paremmassa kunnossa,

    VastaaPoista