sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Höyrypunkkia ja hevosia

Perjantai oli jälleen kerran yksi levähdyspäivä minulle, mutta  lauantaina lähdimme iltasella syömään päivän ruokamme jo kauan kutkuttaneeseen Cross Clubiin, joka ei ole edes kamalan kaukana kämpiltämme. Oli kyllä ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen paikka, suosittelen lämpimästi käymään, jos olette joskus Prahassa. Kyseessä siis höyrypunkkityylinen klubi, missä on oikein hyvä ruokatarjoilu ja kahvio lähemmäs vuorokauden ympäri. Vaikka paikka on jollain tasolla aika kuuluisa, on hintalaatu-suhde myös hyvin mieluisa. Ja tietenkin minun kaltaiselleni raskaamman musiikin rakastajalle: siellä soi jatkuvasti myös hyvä musiikki! Ei mitään uusia purkkapoppihittejä, vaan esim. vanhaa kunnon Three Days Gracea ja Disturbedia.


Tunnelmia
Kotitehtyä vadelmalimsaa.
Ihan itkettää kuinka useassa paikassa täällä näitä saa.
Illan hämärtyessä koristeisiin ja hilavitkuttimiin syttyi valot


Sunnuntaina puolestaan lähdimme kameroiden kanssa matkaan raviradalle. Saimme Miriamilta ilmaisliput päivän kisoihin, koska koulumme maalaa suuren seinämaalauksen kyseisen radan seinälle. Tapasimme paikan päällä Miriamin ja meille neuvottiin parhaimmat paikat kuvata juoksevia hevosia. Räpsimme tusinoittain kuvia hevosista ja seisoin kämmeneni koviksi keppien varassa. 
Huomenna pääsemme maalaamaan täällä yhtä kyseistä seinää muiden oppilaiden kanssa, aika on loppukirillä, mutta vielä riittää nähtävää ja tehtävää viimeisellekin viikolle.









1 kommentti:

  1. Rouhee paikka, hienoja kuvia. :DDD Miksiköhän Suomessa ai kannata tehdä limpsoja yms. itse ravintoloissa...? Tuollaisen paikan kun saisi Suomeenkin, olisi kiva ja tunnelmallinen. Hevoskuvat ovat myös hienoja, hupia ja hauskuutta yhteisen maalauksen tekemiseen. ;D

    VastaaPoista