tiistai 12. toukokuuta 2015

Katkarapukävelyn comeback

Nämä kolme päivää eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan. Sunnuntaina oli tarkoistus jatkaa museokierroksia, mutta jalkani oli kipeytynyt taas niin pahaksi, että oli pakko jättää väliin ja mennä takaisin tohtorin puheille. Lähdin tuttuun University Hospital  Motoliin todetakseni, että he ottavat vain hätätapauksia viikonloppuisin vastaan. Tästä turhautuneena menin takaisin asunnolle ja tein loppupäivän töitä teosten kanssa. 

Lisää sneak peekkejä
Koska en sunnuntaina päässytkään lääkärin vastaanotolle, se siirtyi maanantaille ja minulta jäi väliin koulussa ollut arkkitehtuurin kuvauksen-oppitunti. Hyvä sinänsä, en nimittäin tällä jalalla olisi jaksanut kävellä ympäriinsä muiden mukana. Odotin lääkärissä noin 3 tuntia vastaanottoa, joka kesti loppujenlopuksi vain parisen minuuttia, kun viimein pääsin tohtorin luo. Sain vain uuden siteen koipeeni ja siinä se, rapukävely jatkuu ja edellisiä kipulääkkeitä naamaan vain. Harmittaa tosi paljon tämä tilanne, koska olin juuri viikko sitten luopumassa kepeistä jo kokonaan. Noh, tällä kertaa koitan oikeasti levätä mahdollisimman paljon (pakkokin, koska hartiat eivät kestä keppejä ja ilman keppejä ei voi kulkea). Jää loput kiertenyt suurimmalta osaltaan nyt sikseen, mutta koipi on pakko saada kuntoon ennen Suomeen paluuta.
Sairaalareissun jälkeen menin kyllä koululle ilmoittamaan Miriamille asiasta ja pääsin myös vähän työskentelemään teosten typografian parissa; skannasin ne ja muokkasin suurimmalta osaltaan.

Tiistaina minun oli tarkoitus mennä normaalisti kouluun; noh, en mennytkään, koska koipi oli levossakin niin kipeä, ettei päivästä olisi tullut yhtään mitään. Jälleen päivä oman projektin työstämistä kotona, katsotaan jos huomenna olisi jo parempi tilanne ja pääsisin lähtemään kouluun.


Surkupäivityksen loppukevennykseksi katsokaa tätä söpöä pupua.

1 kommentti:

  1. Hei, pikaista paranemista! Ikävä kuulla että jouduit odottelemaan noin pitkään, meilläkin tuo odotusaika tuli tiistaina tutuksi Nummelassa kun pikkusilla on korvatulehdukset. =( Koita saada levättyä ja aika samalla sujuvasti kulumaan, pelkkä makoilu on mälsää. Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista